Izrada sajtova

Naručite web rešenje i dobićete kompletnu, profesionalnu i komercijalno isplativu prezentaciju, od same ideje do njene realizacije.

Za izradu sajtova koristimo Wordpress platformu. Ona omogućuje brzu i kvalitetnu izradu. Takođe i mogućnost da nakon postavljanja sajta sam korisnik ažurira: slike, tekstove, video snimke...

Kako pravimo vebsajt - Koraci


Prvi korak je dobar kontakt sa klijentima i pribavljanje osnovnih informacija o željenom sadržaju, izgledu, formi sajta...


Sledi ispitivanje tržišta i procena mogućnosti pozicioniranja sajta na pretraživačima. Vrlo je bitno ispraviti potencijalne greške konkurenata. Na taj način vaš sajt dospeva na što bolju poziciju pretraživača kao što je Google. Izrada sajtova danas podrazumeva i dobar SEO. Ali više o ovom koraku na stranici SEO usluga.


Dizajn sajta nam je izuzetno bitan. Wordpress, platforma u kojoj radimo, je najsavremenija platforma usredsređena na estetiku, i postavlja nove standarde koje pratimo. U svaki projekat ulažemo maksimum kako bismo zadovoljili vaše, ali i naše kriterijume. U zavisnosti od želje klijenta, dizajniramo više rešenja od kojih uz kontakt sa klijentom dalje razvijamo najbolji dizajn.


Gotov dizajn postavljamo na naš hosting. Kao naši klijenti hosting i domen dobijate gratis na godinu dana. Hosting smo zakupili kod jedne od vodećih svetskih firmi u ovoj oblasti. To je ujedno i garancija da će Vaš sajt uvek biti online, bez takozvanog Downtime-a. Domen birate Vi uz našu pomoć. To može da bude .com, .info ili još neki od internacionalnih domena, kao i neki od naših domena, npr .rs. Naravno, treba računati na to da je veći broj domaćih domena još uvek dostupan...


Iako je gotov dizajn, projekat se nastavlja. Izrada sajtova u Nest Webu podrazumeva i konstantan SEO (Search Engine Optimization). Tako podižemo rejting i posećenost samog sajta.


Ako želite da sami ubacujete sadržaj na Vaš sajt, dobijate brošuru u kojoj je objašnjen svaki korak. Ne plašite se, u slučaju da napravite neku grešku, otklonićemo je. Naša delatnost je izrada sajtova, ali i održavanje. Mi redovno radimo backup, tako da ćemo sve vratiti na funkcionalno stanje.


Naravno, dostupni smo 24h dnevno za podršku u vidu bilo kakvog saveta ili pomoći oko Vašeg sajta.

Kontaktirajte nas izrada sajtova